Direct door naar content
Geef je op voor de Archery for Everyone dag! afbeelding nieuwsbericht

Geef je op voor de Archery for Everyone dag!

16 april 2019

Tijdens de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten in ’s-Hertogenbosch van 3 tot en met 16 juni kun je de beste handboogschutters ter wereld aan het werk zien. Maar we bieden je nu ook de kans om zelf mee te doen met een speciale Archery for Everyone dag! 

Op zaterdag 8 juni organiseert More2Win in samenwerking met Uniek Sporten Brabant (powered by BrabantSport) en Team TOC de Archery for Everyone dag. Op deze dag kun je zelf op de trainingsvelden van Rugby Club The Dukes komen schieten, waarbij je uit kan groeien tot de beste Archery for Everyone schutter van de dag! Nadat je zelf hebt geschoten, kun je de profs aan het werk zien tijdens de finales van het WK Para Handboogschieten op de Parade. Bij deze bijzondere dag zit de lunch inbegrepen. Deelname is gratis!

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

  • 09.30-10.00uur ontvangst
  • 10.00-12.00uur Handboogschieten
  • 12.00-14.00uur Finale wedstrijden kijken 
  • 14.30uur einde Archery for Everyone dag

Wil jij het WK van dichtbij ervaren en zelf komen schieten op het officiële kwalificatieveld? Meld je dan aan door je naam, leeftijd, emailadres en handicap en rolstoel/rollator  voor maandag 27 mei te mailen naar: para@handboogsport.nl. Meer informatie over de dag zal na aanmelding via de mail verstrekt worden. 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: