Direct door naar content
Wielervereniging TML Dommelstreek heeft een eigen Handbike afdeling! afbeelding nieuwsbericht

Wielervereniging TML Dommelstreek heeft een eigen Handbike afdeling!

17 april 2019

TML Dommelstreek heeft een vaste groep handbikers die lid zijn geworden van de vereniging. Er wordt twee keer in de week op een afgesloten baan in Geldrop getraind. Ook wil TML Dommelstreek, nu het beter weer wordt, buitenritten gaan organiseren. TML Dommelstreek is de enige vereniging in de omgeving waar de mogelijkheid is te handbiken in verenigingsband en daar is de club heel blij mee!

De vereniging is nog op zoek naar nieuwe leden die, net als wij, gezellig willen handbiken!

Heb jij interesse of wil je weten wat handbiken inhoudt, kom dan gerust eens vrijblijvend meetrainen. De trainingsavonden zijn dinsdagavond van 19:00uur tot 20:00uur en donderdagavond van 19:30uur tot 20:30uur. Heb je geen handbike, dan heeft TML Dommelstreek er één ter beschikking om het te proberen.

Neem van tevoren wel even contact met de vereniging op zodat er ook iemand aanwezig is die je te woord kan staan. Meld je aan voor een proeftraining bij René Verleg, mail rph.verleg@g.mail.com en vermeld je naam, leeftijd, adres, woonplaats en telefoonummer of bel naar 06-39233938

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: