Direct door naar content
Onderzoek Aangepast Sporten afbeelding nieuwsbericht

Onderzoek Aangepast Sporten

19 april 2019

In opdracht van de gemeente voer ik namens Sportsupport een onderzoek uit naar het aangepast sporten in de regio Zuid-Kennemerland. Met als doel om het aangepast sporten te optimaliseren.

De enquête is bedoeld voor mensen met een beperking in de regio Zuid-Kennemerland. Om een goed beeld te krijgen van de ervaringen en de wensen van het aangepast sporten willen wij u vragen om de onderstaande enquête in te vullen. Uw antwoorden leveren een belangrijke bijdrage op om een goed beeld hiervan te krijgen. Het invullen van de enquête zal ongeveer tien minuten duren.

Doel:
Het doel van de enquête is om een inzicht te krijgen van de wensen en behoefte van het aangepast sporten. Hiermee kan de gemeente het aangepast sporten in de regio optimaliseren.

Info:
Een aantal vragen zijn niet verplicht om in te vullen en bij een aantal vragen kunnen meerdere antwoorden ingevuld worden. Mocht dit het geval zijn bij een vraag dan staat dit erbij vermeld. De enquête-uitslagen worden uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek en zal geheel anoniem zijn. Uw antwoorden zullen vertrouwelijk worden behandeld en uit handen blijven van derden.

U kunt de enquête online invullen via: https://nl.surveymonkey.com/r/NMD3FN7

Wilt u liever de enquête op papier invullen dan is dat ook mogelijk. U kunt dan contact op met Daan Jobsen via djobsen@sportsupport.nl of via 023 526 03 02. Hij zal u dan per post een enquête versturen.

×