Direct door naar content
Milou heeft Down en wil fotomodel worden afbeelding nieuwsbericht

Milou heeft Down en wil fotomodel worden

12 mei 2019

Milou (13) heeft het Syndroom van Down en een droom: ze wil dolgraag fotomodel worden. Fotografe Inge Smulders zag op Instagram de oproep van Milou en helpt haar nu met prachtige foto’s om model te worden. 

“Ik ben Milou en ik heb het syndroom van Down. Heel graag word ik fotomodel”, schreef Milou een tijdje terug op Instagram. Fotografe Inge Smulders las dat en dacht gelijk: waarom zou die droom niet uit kunnen komen? 

Veel reacties
Inge Smulders maakte vrij snel na het eerste contact al een paar mooie foto’s van Milou. Op die foto’s zag ze dat Milou gemaakt is voor de camera: ze is niet alleen mooi, maar kijkt ook heel rustig de camera in. Toen de fotografe een paar foto’s deelde van de eerste shoot kreeg ze dan ook bijzonder veel positieve reacties. 

Viral
“Ik had nooit durven denken dat er zoveel reacties zouden komen en dat ze zoveel mensen zou raken”, zegt Inge in een Facebookpost. Ze riep iedereen op om Milou viral te laten gaan en om mensen met een netwerk in de modellenwereld te laten helpen haar droom echt werkelijkheid te laten worden. Die oproep leverde honderden reacties en duizenden likes op. 

Open voor afspraken
Als je Milou nu volgt op haar Instagram Account kun je zien dat die oproep ook vervolg heeft gehad. Dat kun je zien aan de mooie foto’s, maar ook aan haar aangepaste bio: 

“Ik ben Milou en ik heb het syndroom van Down. Ik heb een paar leuke afspraken staan voor fotoshoots! Ik sta open voor verdere samenwerkingen. Pb mag!” 

Goed gedaan Milou! Volg haar dus op Instagram

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: