Direct door naar content
Opening Siza Fitweek door spelers van Vitesse afbeelding nieuwsbericht

Opening Siza Fitweek door spelers van Vitesse

25 april 2019

Het Dorp staat van 1 tot en met 3 mei in het teken van sport en spel. Tijdens deze Fitweek zijn er diverse leuke activiteiten te doen. Vitesse Betrokken, de maatschappelijke betrokken tak van voetbalclub Vitesse, steunt de fitweek. Zij denken met Siza mee over leuke sportieve activiteiten voor jong en oud, met en zonder beperking.  

Hoogtepunt is de officiële opening van het bewegingscentrum Fitlife door 2 spelers van Vitesse op woensdag 1 mei. Van 15.00 uur tot 16.30 uur zullen de spelers van Vitesse aanwezig zijn op Het Dorp (Dorpsbrink 3-4, 6813 CD Arnhem) voor de opening van de nieuwe locaties van Fitlife. Zij zullen dan tijd en ruimte hebben voor alle aanwezige fans. Tijdens die middag is er ook aandacht voor gezonde voeding en zijn er gezonde snacks en drankjes te krijgen. Al met al komt er een Fitweek met een sportief, gezond en leuk programma.   

De Fitweek vindt plaats op twee locaties van Siza in Arnhem:

- Het Dorp (Dorpsbrink 3-4, 6813 CD Arnhem)
- HWL (Kemperbergerweg 139f , 6816 RP Arnhem)

Alle activiteiten in de Fitweek zijn vrij toegankelijk. Wil je meer informatie over de Fitweek? Neem dan contact op met Fitlife.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: