Direct door naar content
Ontdek wat jou beweegt met deze vlogs afbeelding nieuwsbericht

Ontdek wat jou beweegt met deze vlogs

06 mei 2019

Ben jij op zoek naar een nieuwe sport of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Grote kans dat je door de ‘Ontdek wat jou beweegt’ video’s van Uniek Sporten Brabant weer een portie motivatie krijgt! 

Op hun YouTube kanaal vind je namelijk verschillende video’s van sporters met een beperking. Van vlogs en promotievideo’s tot aan interviews: alles is er te vinden. Daan Gardien van Uniek Sporten Brabant gaat in de video’s regelmatig op bezoek bij verschillende sporters uit de regio. 

Sportmaatje
Zo gaat hij samen met Han, die vanwege een CVA gestopt is met tafeltennissen, voor het eerst weer naar een tafeltennisvereniging. Samen met sportmaatje Wim pakt Han het tafeltennissen weer op en herontdekt hij zijn favoriete sport. “Ik kan hem makkelijk verslaan hoor”, grapt Han in de vlog over zijn nieuwe sportmaatje Wim. 

Heldensticker
In een andere vlog ontvangt sportmaatje Eva een zogenaamde Heldensticker voor haar inzet in de begeleiding van diverse sporters met een beperking. “Het is hartstikke belangrijk dat zij kunnen blijven sporten en daar help ik ze graag bij. Ik vind het hartstikke leuk om te doen. Het is fijn dat ze er weer lol in krijgen of weer kunnen gaan sporten”, vertelt ze. 

Het is wat dat betreft een echte win-win situatie. Samen met een maatje kun je immers niet alleen (her)ontdekken wat jou beweegt, maar help je ook elkaar aan een leuk en gezellig sportmoment.Ben je benieuwd naar wat jou beweegt en wil je wat inspiratie opdoen?

Bekijk de vlogs dan eens via deze link

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: