Direct door naar content
Gehandicapte Camiel maakt sollicitatievideo  afbeelding nieuwsbericht

Gehandicapte Camiel maakt sollicitatievideo

02 mei 2019

“Hoi, ik ben Camiel. Gehandicapt, maar behoorlijk mobiel!” Het zijn de eerste woorden van de open sollicitatievideo van Camiel (27) uit het Noord-Hollandse Hoorn. Omdat het hem maar niet lukt om een geschikte baan te vinden, maakten broers David en Jonathan een sollicitatievideo voor hem. 

Camiel zit al zijn hele leven in een rolstoel en is lichamelijk en geestelijk beperkt. Daarom is het voor hem moeilijk om een geschikte baan te vinden. En dat terwijl hij wel graag wil werken. “Mijn broers waren het zat dat ik het niet naar mijn zijn had. En dus besloten ze om me te helpen.” 

Meedoen 
Ze maakten een filmpje, die inmiddels al meer dan zestienduizend keer bekeken is. “Laat me meedoen, laat me participeren. Samen kunnen we een mooie werksituatie creëren,” zegt Camiel in de video. 

Administratief werk
Het liefst gaat hij aan de slag met bijvoorbeeld licht administratief werk in de omgeving Hoorn. “Ik hoop uiteindelijk snel een interessante baan te vinden, al is het maar voor een paar uur per dag,” legt hij uit.

Een video over Camiel, gemaakt door NH Nieuws bekijk je hier

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: