Direct door naar content
Blinde Shayla zingt de sterren van de hemel  afbeelding nieuwsbericht

Blinde Shayla zingt de sterren van de hemel

07 mei 2019

De Amerikaanse Shayla Winn heeft tijdens de audities van ‘American Idol’ nog maar eens bewezen dat je ook met een beperking nog altijd je dromen kan najagen. Shayla is bijna volledig blind en heeft daarnaast ook een hersentumor, maar laat zich door niets of niemand van de wijs bregen.

Daarom besloot ze ook om mee te doen aan de talentenjacht ‘American Idol’. Haar auditie was zo goed, dat juryleden Katy Perry, Luke Bryan en Lionel Richie hun oren niet konden geloven. 

Knuffel
Shayla koos voor het nummer ‘Rise Up’ van Andra Day en zong dat nummer zó goed dat ze zelfs een staande ovatie kreeg. Lionel Richie was achteraf zelfs in tranen en gaf haar daarna een dikke knuffel. 

Ondanks haar beperking bleef Shayla altijd vechten voor haar dromen. “Ik zie er nog steeds hetzelfde uit en heb nog altijd dezelfde doelen in mijn leven. Natuurlijk heb ik ups- en downs gehad, maar ik geloof in mezelf. Mensen zeggen vaak dat je dingen niet kunt, maar hen het tegendeel bewijzen is het mooiste wat er is”, vertelt Shayla. 

Haar emotionele auditie en haar verhaal bekijk je in deze video:

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: