Direct door naar content
Rolstoelhandbal clinic bij HV Foreholte - Voorhout afbeelding nieuwsbericht

Rolstoelhandbal clinic bij HV Foreholte - Voorhout

01 mei 2019

Zaterdag 4 mei houdt het rolstoelteam van hv Foreholte een clinc. Het team wil graag groeien in leden en dit is het moment om te proberen of handbal iets voor jou is.

Het team is misschien wel het meest bijzondere team van hv Forholte. Onze rolstoelhandballers zetten hun beperking op een goede en positieve manier in, zodat ze als hecht team gezamenlijk kunnen sporten.Ons rolstoelhandbalteam verwelkomt ook graag (langdurig) geblesseerden. Handbal je al en ben je geblesseerd geraakt, of deed je een andere sport en ben je geblesseerd geraakt, maar wil je toch graag blijven sporten?

Het kan bij hv Foreholte in het rolstoelhandbalteam! Het is mogelijk om op een vrijblijvende manier kennis te maken met rolstoelhandbal en mee te trainen.“Wat is dit leuk om te doen!”, “het is veel zwaarder en moeilijker dan ik dacht”, “zo blijf ik toch lekker in beweging”, zijn reacties die wij vaak horen na een eerste keer meetrainen.

Dus ben je geïnteresseerd in rolstoelhandbal, omdat je bijvoorbeeld geblesseerd bent of een beperking hebt? Kom dan naar de clinic op zaterdag 4 mei in de Tulp te Voorhout. We starten de clinic om 10;15 en eindigen om 12;00. De Tulp is gevestigd op Jacoba van Beierenweg 118A te Voorhout.

Voor meer informatie en aanmelden kan je mailen naar Danielle Damen: rolstoelhandbal@hvforeholte.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: