Direct door naar content
SV Odijk Tennis kan nieuwe deelnemers gebruiken! afbeelding nieuwsbericht

SV Odijk Tennis kan nieuwe deelnemers gebruiken!

03 mei 2019

De tennisvereniging in Odijk wil behalve een vereniging voor beoefening van de tennissport ook ruimte beiden aan maatschappelijke projecten die bewegen als basis hebben. Twee jaar geleden is er met een tweetal projecten gestart. De projecten worden ondersteund door de gemeentelijke buurtsportcoaches.

  • Bewegen voor ouderen. Onder deskundige leiding wordt er wekelijks één uur les gegeven waarbij de nadruk ligt op het bewegen en mobiliteit door middel van een tennisspel. Buurtsportcoach Mieke: ''Onder geweldige begeleiding van Nellie wordt eenieder geënthousiasmeerd om actief mee te doen. Ik zou zelf graag mee willen doen, maar ik moet nog even wachten.''
  • Tennissen voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Ook hier ligt de nadruk om het bewegen te optimaliseren naar ieders mogelijkheden. Iedere week wordt één uur les gegeven onder gediplomeerde leiding. Trainster Nellie Zeelen: ''De deelnemers zijn enthousaist en vinden het leuk als nog meer tennisliefhebbers zich bij hen aansluiten. Heb je zelf interesse of ken je iemand in jouw omgeving die op zoek is naar een sportieve invullen van de tijd? Neem dan contact op.''

Voor beide initiatieven is ruimte voor nieuwe deelnemers. Het aantal deelnemers per les blijft beperkt, zo nodig worden er extra lesuren ingeroosterd. De lessen worden overdag gegeven en gaan in principe zomer en winter door. De organisaties Humanitas en 't Burgje begeleiden hun deelnemers tijdens de trainingen.

Heeft u belangstelling meldt u aan via de trainster Nellie Zeelen, tel: 030-6563283.

Ter kennisname wordt een open les georganiseerd op maandag 13 mei a.s. vanaf 13:00 uur.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: