Direct door naar content
Vandaag, maandag 6 mei, G tennis bij TC Atalanta in Houten afbeelding nieuwsbericht

Vandaag, maandag 6 mei, G tennis bij TC Atalanta in Houten

06 mei 2019

Sportcarroussel Aangepast Sporten Houten: G Tennis bij TC Atalanta

Ook in 2019 organiseert Sportpunt Houten weer een Sportcarrousel aangepast sporten. Mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen ongeveer eens per maand kennismaken met een aangepaste sportles in de gemeente Houten, speciaal voor hen die niet mee kunnen met de reguliere lessen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

Op maandag 6 mei is de kans om kennis te maken met G-tennis tussen 19.00 uur en 20.00 uur! TC Atalanta zet haar deuren open voor (jong) volwassenen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking of autisme. Geïnteresseerden kunnen de tennissport uitproberen samen met de deelnemers van de reguliere G-tennis groep. Er wordt op deze dag en tijd in de zomerperiode wekelijks getennist op baan 12 en 13 op het tennispark van TC Atalanta in Houten (Kruisboog 8).

Deelname aan deze open les is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar Claudia. Dan is de tennistrainer ook op de hoogte van jouw komst.

Aanbevolen berichten

Kijktip: Keetje krijgt een blade

Een speciale fitness workout met prothese

Dj Elroy maakt radio vanuit zijn rolstoel

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×