Direct door naar content
Nieuw: PUUR! Dans voor mensen met een beperking in Molenhoek  afbeelding nieuwsbericht

Nieuw: PUUR! Dans voor mensen met een beperking in Molenhoek

09 mei 2019

Wegens interesse voor danslessen in Molenhoek worden er op 19 juni, 26 juni en 3 juli drie proeflessen dans aangeboden. Bij voldoende belangstelling zal er hier een groep gestart worden voor het cursusjaar 2019-2020. 

De lessen vinden plaats op woensdag avond van 18:30 uur tot 19:30 uur, dit voor zowel bovenstaande proeflessen als voor de het nieuwe cursusjaar. Geïnteresseerd om deze dansles te volgen? Neem contact met ons op via puurdans@gmail.com of neem een kijkje op onze site voor meer informatie op de website van PUUR Dans

Bij PUUR! Dans voor mensen met een beperking draait het vooral om lekker in beweging zijn en plezier hebben in wat je doet. Iedereen met een beperking krijgt bij ons de kans om in groepsverband te dansen en te stralen.

In iedere les worden de leerlingen op hun eigen niveau aangesproken en uitgedaagd zodat bij iedereen het beste naar boven kan komen. In de danslessen, workshops, optredens en overige activiteiten van PUUR! staan dan ook individuele aandacht, zelfvertrouwen en ontwikkeling centraal.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: