Direct door naar content
Jouw initiatief delen en op de hoogte blijven van het aangepast sporten in Gelderland? Deel met ons en volg ons op sociale media!  afbeelding nieuwsbericht

Jouw initiatief delen en op de hoogte blijven van het aangepast sporten in Gelderland? Deel met ons en volg ons op sociale media!

22 mei 2019

Iedereen kan sporten en bewegen, ongeacht handicap of beperking! Helaas ervaren mensen ook nog altijd drempels om wel in beweging te komen, of mensen denken dat het simpelweg niet kan. Waar kunnen zij wél terecht en wat zijn wél de mogelijkheden? 

Eén van de tools die Uniek Sporten inzet om deze mogelijkheden, inspiratieverhalen en initiatieven zichtbaar en bereikbaar te maken is sociale media. Met de landelijke groei van Uniek Sporten neemt ook de landelijke content voor sociale media toe. Wij willen de mensen in de regio en onze partners juist voorzien van het lokale nieuws en de verhalen van de sporters en sportaanbieders uit de buurt.

Vanaf nu zijn er socials voor Uniek Sporten Gelderland!

Wil jij op de hoogte blijven van het aangepast sporten in jouw omgeving? Of wil je jouw initiatief, sportaanbod of verhaal onder de aandacht brengen in een groeiend netwerk in de regio? Laat je inspireren, kom in beweging, deel met ons en volg Uniek Sporten Gelderland op TwitterFacebook en via onze regionale nieuwsbrief.

Samen zorgen wij ervoor dat mensen met een handicap structureel kunnen sporten en bewegen!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: