Direct door naar content
Blankensteijn Beweegt in Vianen afbeelding nieuwsbericht

Blankensteijn Beweegt in Vianen

28 mei 2019

Blankensteijn Beweegt is een sportclub speciaal voor volwassenen. Iedere maandag van 11.00 tot 12.00 uur en woensdag van 09.00 tot 10.00 uur kun je terecht bij Sportpark Blankensteijn (verzamelpunt: sportkantine Omega) om onder begeleiding van een buurtsportcoach te werken aan je conditie, kracht, evenwicht en lenigheid. De lessen zijn geschikt voor ieder ervaringsniveau, laagdrempelig en gevarieerd. Ook als je een blessure, chronische aandoening (bijv. COPD, artrose, diabetes) of andere beperking hebt (gehad) is het mogelijk om mee te doen. Tijdens de lessen ga je aan de slag met verschillende loopvormen, balspelen of circuittrainingen. Bovendien vinden de lessen altijd lekker in de buitenlucht plaats (bij slecht weer wordt uitgeweken naar een binnenruimte in de Prenter, Grote Geusplein 1)

Gezond en gezellig

Blankensteijn Beweegt is een mooie aanvulling op het bestaande aanbod in Vianen. Doordat je samen met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van een trainer aan de slag gaat is de kans groter dat je op structurele basis een actievere levensstijl aanneemt. In groepsverband trainen heeft als groot voordeel dat mensen elkaar kunnen motiveren. Dit sociale aspect is erg belangrijk! We sluiten de lessen daarom ook af met een gezamenlijke kop koffie in de kantine van Omega op Sportpark Blankensteijn. Meedoen is dus gezond én gezellig!

Praktische informatie

Wanneer: maandagochtend van 11.00-12.00 u en woensdagochtend van 09.00-10.00 u

Locatie: Sportpark Blankensteijn (verzamelpunt sportkantine Omega)

Kosten: 1 euro per les of 15 euro voor een kwartaal

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: