Direct door naar content
Deelnemers GALMplus Heusden en Vlijmen volop in beweging afbeelding nieuwsbericht

Deelnemers GALMplus Heusden en Vlijmen volop in beweging

16 mei 2019

Sinds februari zijn diverse Heusdenaren van start gegaan met de beweeglessen van GALMplus. Deze lessen zijn speciaal voor 55+-ers die net wat meer ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld door een chronische aandoening of lichamelijke beperking. Inmiddels zijn de deelnemers enkele maanden verder en zijn ze razend enthousiast over de beweeglessen.

Zo zegt één van de deelnemers daarover het volgende: “Vroeger heb ik veel gesport, maar door mijn artrose kon ik dat niveau niet meer aan. Nu beweeg ik met veel plezier bij GALMplus. Het voelt heel goed om weer iets te kunnen doen!”

In (oud)Heusden vinden de lessen plaats op maandagochtend, woensdagochtend en donderdagmiddag. In Vlijmen vindt de les plaats op dinsdagmiddag.

Voor de lessen zijn nog enkele plaatsen vrij. Heeft u interesse om mee te doen, of wilt u weten of de beweegles iets voor u is? Neem dan contact op met buurtsportcoach Lian van de Veerdonk via 06-30154923 of lian.vandeveerdonk@stichtingdeschroef.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: