Direct door naar content
De Maartenschallenge Kidsrun 2019, Versla de berg voor de st. Maartenschool! afbeelding nieuwsbericht

De Maartenschallenge Kidsrun 2019, Versla de berg voor de st. Maartenschool!

16 mei 2019

De Maartenschallenge Kidsrun!

Houd  je van sportiviteit en gezelligheid dan mag je dit niet missen! Op zondag 16 juni a.s. zal het sportieve evenement de Maartenschallenge weer plaatsvinden op het terrein van de St. Maartenschool en Sint Maartenskliniek te Ubbergen. Dit evenement is geslaagd als ze in de kidsrun een van de doelen “samen sporten” kunnen realiseren. De Kidsrun is een leuke, gezellige en sportieve uitdaging voor kinderen met en zonder beperkingen. In het samen sporten kunnen kinderen elkaar ontmoeten en samen de sportieve uitdaging aan gaan! De kidsrun is een rondje van 1 km hardlopen. De kinderen krijgen na afloop natuurlijk een medaille en ondanks dat ze de tijd registreren is meedoen het belangrijkste doel van deze super gezellige Kidsrun!

Er wordt veel waarde gehecht aan het stimuleren en het aanzetten tot bewegen/ sporten van de jeugd. De kinderen -die gratis mogen deelnemen- verslaan de berg voor hun leeftijdsgenootjes op de st. Maartenschool. Middels een sponsorformulier dat de kinderen van tevoren ontvangen kan er geld in worden gezameld voor de St. Maartenschool. Met dit geld willen ze het meedoen van kinderen van de St. Maartensschool in sport en spel mogelijk maken!

Als school willen ze dit evenement graag onder de aandacht brengen! Op zondag 16 juni nog niets gepland? Doe dan mee als ouder, als gezin, of geef u kind op en kom zelf supporteren en genieten van de leuke fair en andere activiteiten: een mooie sportieve uitdaging voor u en uw kind welke ook nog eens ondersteuning geeft aan een goed doel: het mee kunnen doen voor de kinderen van de Maartensschool!

U kunt zich opgeven via deze website. Wij hopen u en uw kind te zien op zondag 16 juni!

 

Voor meer informatie:

Bianca van Asseldonk- Nijhuis

Stichting Vrienden van de Maartenschool

Maartenschallenge Kidsrun 2019

Email of telefoonnummer: 0641364213

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: