Direct door naar content
Blog Iljas Visker deel 3: naar Engeland afbeelding nieuwsbericht

Blog Iljas Visker deel 3: naar Engeland

17 april 2014

Na een paar vrij normale weken op mijn stage was het nu een totaal andere periode. Met het CP-team zijn wij van 20 t/m 23 maart naar Engeland geweest voor twee oefeninterlands tegen Engeland. Het begin van de week was normaal en de combinatie tussen stage en training ging gewoon door. Het gesprek op maandag met mijn stagebegeleider is succesvol verlopen en alle betrokken partijen waren tevreden. Op woensdagavond na de training zijn we met de selectie naar Amsterdam afgereisd om daar de nacht door te brengen in een hotel. De ochtend daarna vlogen wij naar Birmingham om daar verder met de bus naar Burton te rijden. In Burton ligt het complex van de FA (voetbalbond van Engeland).

Bij aankomst werden we welkom geheten en vervolgens stond er een training op de planning. Voor deze training kregen we een rondleiding over het St. George's Park. Ik was erg onder de indruk van wat ik zag. Het was een mooi complex wat van alle kanten voetbal uitstraalt. Overal was over nagedacht en het zag er allemaal op en top uit.

De training zelf was ontspannen, omdat we de dagen erna nog twee wedstrijden moesten spelen tegen de Engelsen. Op vrijdag wisten we de wedstrijd te winnen met 1-3 en op zaterdag werd het helaas 0-0. In beide wedstrijden waren we wel de betere partij. Omdat dit onze eerste interland was na onze intrek op CTO Papendal gaf dit ons een goed gevoel. We stoppen er veel tijd in en het is fijn om te zien dat dit zich in goed voetbal uitbetaald. Met het oog op het EK, dat plaats zal vinden in Portugal van 20 juli t/m 4 augustus 2014, was dit een goed weekend voor de selectie. Nu kan ik weer door met mijn werkzaamheden op stage, tot de volgende keer!

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×