Direct door naar content
Kijktip: de vlogs van Brahim en Bilal  afbeelding nieuwsbericht

Kijktip: de vlogs van Brahim en Bilal 

16 juni 2019

Alleen maar liefde, altijd positiviteit. Het zijn de kernwoorden bovenaan het Youtubekanaal van vlogger Brahim Lakhal. Samen met zijn broertje Bilal, die het Syndroom van Down heeft, maakt hij motiverende, emotionele, leerzame, energieke en vooral ook grappige vlogs.

Het tweetal gaat bijvoorbeeld regelmatig samen op pad en dan ontmoeten ze (on)bekende inspirerende mensen. Ze bezoeken stadions, evenementen, (top)sporters en artiesten door heel Nederland. 

Veel lol
Zo gaat Bilal een uitdaging aan met E-sporter Koen Weijland, vieren ze samen het suikerfeest, bezoeken ze een luxe welnesscenter en gaan ze op bezoek bij de beste kapper van Nederland. In elke video hebben ze superveel lol samen en 

De liefde tussen de twee broers straalt er vanaf. En nog belangrijker: de vlogs zijn altijd positief en laten zien wat Bilal allemaal kan ondanks zijn beperking! 

Volg Bilal
Liefst 17.139 abonnees volgen de vlogs van Brahim en Bilal al. Ben jij ook benieuwd naar waar ze allemaal over vloggen? Kijk dan eens op het YouTube-kanaal van Bilal. Kijk hier vast een trailer ter introductie: 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: