Direct door naar content
Atletiek kamp in Zeist voor kids met een lichamelijke beperking! afbeelding nieuwsbericht

Atletiek kamp in Zeist voor kids met een lichamelijke beperking!

28 mei 2019

Heb jij een lichamelijke beperking en wil jij een week lang atletiek ervaren met je leeftijdsgenootjes? Training krijgen en vragen stellen aan een wereldrecordhouder met een beperking? Meld je dan aan voor het para atletiek kamp van T&F CAMPS!

Dit evenement is voor kinderen met een lichamelijke beperking tussen de 10 en 15 jaar. Het programma van het Para Atletiekkamp bestaat uit een mix van training en fun. Er wordt veel in de bossen getraind en op de atletiekbaan. De trainingen worden samengesteld en gegeven door verschillende bonds- en gekwalificeerde trainers. De trainingen worden aangepast aan de verschillende niveaus en leeftijdsgroepen. Speciaal voor dit kamp komen de coach en atleten van Team Para Atletiek (www.para-atletiek.nl) de trainingen ondersteunen. Hoe cool om van een wereldrecordhouder te horen hoe zij met haar handicap om gaat of van haar trainer tips te krijgen over jouw start. Naast de aanwezige trainers komen er ook topatleten langs om training- en cinics te geven. 


De trainingen zijn een combinatie van algemene- en specifieke trainingen. Je moet hierbij denken aan algemene kracht- en conditieoefeningen, loopscholing, sprongkracht, blessurepreventie, voedingsadvies etc. Tijdens de atletiekkampen traint de jongste groep ongeveer 2 uur per dag en de oudere groepen 4 uur per dag. Elke dag worden er diverse atletiek onderdelen aangeboden.

AANMELDEN VIA: TFCAMPS.NL/INSCHRIJVEN 

LOCATIE , PERIODE EN KOSTEN 

AV Fit in Zeist 
4 t/m 10 augustus 2019 
kosten: €375 

Een samenwerking tussen T&F camps en Stichting Para atletiek 

VOOR VRAGEN EN INFORMATIE: tfcamps.nl, para-atletiek.nl ,stichtingparaatletiek@gmail.com 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Lisa Bunschoten pakt tweede WK-goud!

Topspits Juan scoort zonder benen

Purmerend zorgt met Uitleen voor meer vrijheid