Direct door naar content
JG 2 Panters van VV Brederodes uit Vianen kampioen!  afbeelding nieuwsbericht

JG 2 Panters van VV Brederodes uit Vianen kampioen!

29 mei 2019

JG2 Voetbalteam Panters Kampioen 2018-2019

Vianen – Er was zaterdag 23 mei geen twijfel mogelijk voor de jongens en meiden van de JG2 Panters van VV Brederodes uit Vianen, ze wonnen alle wedstrijden van de KNVB competitie 2018-2019 G-Voetbal voor de jeugd, niv 2 en zijn nu officieel Kampioen!

Dit was natuurlijk groot feest voor het team bestaande uit: Jamay van der Spoel, Vinny Prozée, Thijmen de Vos, Renz Bladt, Devon Eikelenboom, Matthijs Hagen, Mike Uittenbogaard, Wesley van Ommeren, Chayenne Eikelenboom, Niels Adose en keeper Redouan Choua maar ook voor coach Maikel de Roos en assistent coaches Herman Eikelenboom, Jos Bladt en niet te vergeten de grootste, kleinste fan Daley Eikelenboom.

Coach Maikel de Roos heeft er een paar jaar eerder bewust voor gekozen zijn team enige tijd uit de competitie te houden en in te zetten op trainen van conditie en samenspel. Natuurlijk hield hij rekening met de beperkingen van de kinderen maar probeerde steeds het team sterker en beter te krijgen en niet zonder resultaat. Wel was het spannend om in 2018 weer mee te doen met de competitie maar na de eerste gewonnen wedstrijdjes en met 2 keer per week trainen groeide het vertrouwen bij de kinderen. Elke wedstrijd gaven ze alles en bleven doorgaan ook al was het fysiek zwaar.

De kampioenen hebben de overwinning al gevierd met (kinder) champagne, veel patat, een dansende coach op de tafel en natuurlijk voor iedereen een Kampioensbeker!

Het JG2 Panters voetbal team bestaat uit kinderen met een beperking uit Vianen, Nieuwegein en Everdingen, ze trainen 2 keer per week op dinsdagavond en zaterdagochtend bij VV Brederodes in Vianen. Het JG-Voetbal is voor alle kinderen die graag willen voetballen maar vanwege een beperking niet mee komen in een regulier jeugdteam. G-voetbal gaat uit van 'normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet’. Heb jij interesse om mee te doen met de JG2, kom dan een keer vrijblijvend en kosteloos meetrainen met het team, stuur je mailtje naar: g-team@brederodes.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: