Direct door naar content
Outdoor Gelderland Sport Onbeperkt afbeelding nieuwsbericht

Outdoor Gelderland Sport Onbeperkt

11 juni 2019

Op woensdag 3 juli organiseert het internationale paardensportevenement Outdoor Gelderland in samenwerking met Uniek Sporten de sportdag voor het voortgezet speciaal onderwijs Het Prisma: Outdoor Gelderland Sport Onbeperkt.

De dag begint met de ontvangst van leerlingen van Het Prisma. Daarna gaan de leerlingen in de ochtend op Outdoor Gelderland verschillende sporten proberen zoals pony rijden, handboogschieten, dansen met DJF Dance Centre en basketbal met Batouwe Basketball. Een ochtend vol kennismaking en bewustwording. Tot slot krijgen de leerlingen voldoende gelegenheid het event te bezoeken op één van de tribunes. 

Outdoor Gelderland wil kinderen en jongeren met en zonder een beperking laten ervaren hoe leuk sport en cultuur kunnen zijn. Daarnaast heeft het evenement zich gecommitteerd aan Stichting Parapaard dat therapeutisch paardrijden mogelijk maakt.

Kijk voor een impressie van vorig jaar onderstaand filmpje. De toegang op 3 juli is gratis.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: