Direct door naar content
Afsluiten met een diploma afbeelding nieuwsbericht

Afsluiten met een diploma

18 juni 2019

Vrijdag 7 juni was de laatste training van het voetbalseizoen voor de G-Voetballers van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen. Deze laatste training had een andere invulling dan normaal. Er stonden namelijk wedstrijden gepland tegen ouders, begeleiders, trainers, broertjes en zusjes. Altijd spannend om aan het eind van het lange seizoen te laten zien wat afgelopen jaar geleerd is. En dat er het nodige geleerd is werd al snel duidelijk.

Op beide velden namen de G-Toppers direct het initiatief en lieten zien dat, naast een puike conditie, de techniek ook sterk ontwikkeld is afgelopen seizoen. De wedstrijden golfden op en neer en waren spannend tot het eind. De voorspelde onweersbuien en storm bleven gelukkig uit. De wedstrijden hadden een sportief karakter met alleen maar winnaars.

Na afloop was het tijd voor een gezamenlijk hapje en drankje welke aangeboden zijn door DASC Beheer BV uit Loenen. In een gemoedelijke sfeer werd het seizoen geëvalueerd en vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen welke eind augustus start.

Voor de spelers was er nog een verrassing. De trainers en teambegeleiders hebben alle spelers beoordeeld op onder andere: samenspelen, techniek, respect voor elkaar, gezelligheid en teamspeler. Alle spelers zijn met vlag en wimpel geslaagd en ontvingen het bijbehorende diploma.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: