Direct door naar content
‘Vrijdag 21 juni oogcafé Gouda in het teken van sport en bewegen’ afbeelding nieuwsbericht

‘Vrijdag 21 juni oogcafé Gouda in het teken van sport en bewegen’

18 juni 2019

Op vrijdag 21 juni van 14.00 – 16.00 uur is het oogcafé in Gouda. Het oogcafé is er voor mensen met een visuele beperking waarin er ervaringen gedeeld kunnen worden, maar ook nieuwe contacten opgedaan kunnen worden. Tijdens dit oogcafé zal Marvin Straver, regionale coördinator aangepast sporten, namens Team Sportservice Zuid-Holland een presentatie geven over het aangepast sporten in Midden-Holland (gemeenten Gouda, Zuidplas, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard). Mocht u zelf ook een visuele beperking hebben dan bent u van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Adres:                  Bleulandweg 1c te Gouda
Tijdstip:               14.00 – 16.00 uur

Samenwerkingsverband aangepast sporten
Sinds april 2019 is er in de regio Midden-Holland gestart met het samenwerkingsverband aangepast sporten. Mocht je vragen hebben of drempels ervaren op het gebied van aangepast sporten en bewegen? Neem dan gerust contact op met: middenholland@unieksporten.nl of bel 0174 – 244 940 en vraag naar Marvin Straver.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: