Direct door naar content
Uniek Sporten Stedenontmoeting Atletiek afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Stedenontmoeting Atletiek

20 juni 2019

Ben jij een sporter met een beperking? Dan is dit echt iets voor jou! Op zondag 23 juni organiseert de Vughtse sportvereniging Prins Hendrik de eerste Uniek Sporten Stedenontmoeting. Ben je Racerunner, Handbiker, Wheeler of Para-atleet, doe dan gezellig mee. Je ontmoet runners van andere verenigingen en dat is natuurlijk heel tof. Je ervaart hoe leuk het is om een echte wedstrijd te racen, waarbij je ook nog eens je eigen club vertegenwoordigt. En natuurlijk leer je op zo’n eerste echte wedstrijd heel veel over racen en wedstrijden.

Dus klaar voor de start…inschrijven maar! Schrijf je in via Atletiek.nu.
De eigen bijdrage per onderdeel bedraagt € 2,50. Naast het officiële wedstrijdprogramma organiseren we ook andere atletiek onderdelen, zoals kogelstoten, balwerpen en verspringen. Daar hoef je niet voor te betalen. Schrijf je wel in, dan kunnen we rekening houden met je deelname in de planning.

Uniek Sporten Kennisdeling
Bij Prins Hendrik zijn we inmiddels al enkele jaren met parasporters actief. Dat gaat niet vanzelf, daar kunt u vast over meepraten. Daarom willen we graag wat ervaringen met u uitwisselen.

Racerunner trainingsaanpak
Super leuk natuurlijk om een groep racerunners te trainen. Maar waar begin je aan? Of beter waar moet je beginnen? In deze kennisdeling vertellen ervaren trainers over een gevarieerde aanpak om de deelnemers een gevoel van vooruitgang te bieden. Daarnaast besteedt een fysiotherapeute aandacht aan fysieke vooruitgang en het sociaal welbevinden van de deelnemers.

Een prima gelegenheid dus om kennis op te doen, maar zeker ook ervaringen uit te wisselen. We gaan graag met u in gesprek.

Uniek Sporten in je vereniging
Natuurlijk was het even wennen voor de vereniging. Al die nieuwe blije gezichten, deelnemers waar het plezier vanaf spat als ze het atletiek terrein op komen. Daar kan je zomaar even van schrikken. Gelukkig is het bij vele verenigingen niets nieuws meer, maar dat wil niet zeggen dat het allemaal vanzelf georganiseerd wordt. Daarom gaan we graag met jullie in gesprek over de organisatiestructuur in de vereniging, aandacht voor de andere kanalen waar je de doelgroep kunt bereiken en natuurlijk aandacht voor het creëren van clubbinding. We racen om te blijven racen natuurlijk. Kom maar op met je vragen, wij helpen je hopelijk verder.

Programma

  • 10.30 Ontvangst
  • 10.40 Warming up
  • 11.00 Aanvang wedstrijden
  • 13.00 Uniek Sporten Kennisdeling* (*tijdstip kan mogelijk variëren).
  • 15.00 Uitreiking herinneringen

Een hele dag op pad
Aangezien we er een super toffe dag van maken, zorgen we er ook voor dat je trek een beetje gestild wordt. Iedere deelnemer ontvangt rond lunchtijd een broodje gezond met iets te drinken. Heb je meer trek, dan kan je in onze kantine terecht voor iets lekkers.

Dus….klaar voor de start…inschrijven maar op www.atletiek.nu

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: