Direct door naar content
Kodi Lee schittert in America's Got Talent afbeelding nieuwsbericht

Kodi Lee schittert in America's Got Talent

04 juli 2019

De Amerikaanse Kodi Lee is blind en autistisch, maar kan zingen als geen ander. Onlangs deed hij mee aan het talentenprogramma America's Got Talent en daar zong hij de sterren van de hemel. De 22-jarige Kodi kwam het podium op onder begeleiding van zijn moeder Tina, maar ging al snel zijn eigen weg met de piano en de microfoon. 

Zijn moeder Tina vertelt aan de jury dat Kodi al sinds jonge leeftijd een passie heeft voor muziek. "Toen hij voor het eerst muziek luisterde, gingen zijn ogen glinsteren en werden ze groter. Uiteindelijk begon hij zelf te zingen en op dat moment dacht ik: 'hij is een entertainer'. Door het zingen kan hij de wereld een stuk beter aan. Leven met de handicaps die hij heeft is ontzettend zwaar, maar muziek helpt hem erdoor heen. Het heeft zijn leven gered," zegt Tina.

Staande ovatie
Tijdens de show trad Kodi op met het nummer 'A song for you' van Donny Hathaway en deed daarmee de jury en het publiek versteld staan. Hij kreeg een staande ovatie en lovende kritiek van de juryleden. "Je bent een grote inspiratie en een geweldig talent. We zullen dit moment ons hele leven onthouden," vertelden de juryleden aan Kodi.  

Na confetti op het podium en omhelzingen van de juryleden plaatste Kodi zich rechtstreeks voor de liveshows van America's Got Talent in Hollywood. Het hele optreden zie je hier:

 
Auditions: Kodi Lee - America's Got Talent

Kodi Lee is blind and autistic his only language is MUSIC! Be prepared we WARNED YOU! See ALL acts and full recap here: https://bit.ly/2MtpqI3

Posted by Talent Recap on Tuesday, May 28, 2019

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: