Direct door naar content
Koningin Máxima opent speciale manege afbeelding nieuwsbericht

Koningin Máxima opent speciale manege

04 juli 2019

In Noordwijk is onlangs manege No Limits geopend door niemand minder dan Koningin Máxima. Deze manage is speciaal gericht op kinderen en volwassenen met angst, autisme, adhd of het syndroom van Down. 

Koningin Maxima kreeg bij de opening een rondleiding door deze bijzondere manege met allerlei leuke aanpassingen. De binnenbak is zo gemaakt dat het lijkt alsof je in een bos paardrijdt. Dat is rustgevend als je niet zo goed tegen prikkels kunt. Het glas heeft ook een speciaal folie, waardoor je niet afgeleid wordt door de mensen die daarachter naar je zitten te kijken. 

Oefenen op Robotpaard
No Limits heeft nog iets speciaals: Hero. Dat is de naam van een robotpaard die je kan helpen om de ritmische bewegingen van het dressuur rijden aan te leren. Dat is handig als je het nog een beetje eng vindt. Bij de manege zijn verder speciaal opgeleide instructeurs die je extra aandacht kunnen geven bij het leren paardrijden. 

Ook zonder beperking
De nieuwe manege is zeker niet alleen open voor ruiters met een beperking. Ze willen bij No Limits juist ook dat jij tussen mensen zonder beperking kan paardrijden. Dat is voor de paarden trouwens ook beter. 

Meer weten? Ga naar de website van No Limits Noordwijk

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Begin net als Fleur Jong met atletiek

Álex reed op tandem van Barcelona naar Madrid

Doe je spreekbeurt over de Paralympische Spelen

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×