Direct door naar content
Rolstoeltraining voor 'gevorderden' afbeelding nieuwsbericht

Rolstoeltraining voor 'gevorderden'

02 juli 2019

Wil je leren hoe je in een rolstoel het beste kunt bewegen met slimme handigheidjes? Weet je niet welke mogelijkheden er zijn voor bewegen in je rolstoel? En wil je graag je vertrouwen een boost geven?

Meld je aan voor de Rolstoeltraining 2.0. Tijdens de training leer je het maximale uit je rolstoel te halen, maak je kennis met verschillende beweegmogelijkheden en leer je zelfstandig bewegen in uitdagende situaties. Allemaal op een laagdrempelige manier en in een gezellige ongedwongen sfeer! Denk aan hoge (stoep)randen op en af, roltechniek verbeteren, veilig de grenzen opzoeken en hoe een roltrap met je rolstoel te gebruiken. Niks moet, alles mag!

De trainingen 2.0 vinden plaats op 14, 21 en 28 september van 10.30 tot 12.00 uur. De eerste les is in Oosterhout en bestaat uit het herhalen en oefenen van bepaalde situaties. De andere twee lessen ga je aan de gang in de binnenstad van Breda.

Het beloven weer leuke trainingen te worden! Meer informatie of aanmelden kan via westbrabant@unieksporten.nl of door te bellen naar 076 523 3555. Er zijn geen kosten verbonden aan de trainingen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: