Direct door naar content
Uitnodiging praktijkgerichte cursus “Gedrag (g)een probleem” afbeelding nieuwsbericht

Uitnodiging praktijkgerichte cursus “Gedrag (g)een probleem”

11 juli 2019

Uniek Sporten en Special Heroes organiseren een cursus hoe je als begeleider van sporters (trainer/coach/begeleider) om gaat  met gedragsproblematiek. Heb jij bijvoorbeeld te maken met lastig gedrag, waardoor andere sporters of jij als trainer minder plezier beleven? Of met ongewenst gedrag dat voortkomt uit erkende stoornissen als ADHD (concentratie- en aandachtsproblemen) of ASS (autisme)? Wat moet je vooral wel doen en wat vooral niet doen? Deze praktijkgerichte cursus gaat jou voorzien van concrete handvatten. De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten in de avond.

 

Voor wie:          Trainers/begeleiders van sportaanbieders die sporters met gedragsproblematiek begeleiden uit Nijmegen, Wijchen, Heumen, Mook & Middelaar, Beuningen en Berg en Dal.

Wanneer:          1e bijeenkomst: maandag 23 sept in Sporthal “Sportqube” (Rosa de Limastraat 23, Nijmegen). 2e bijeenkomst maandag 18 nov. locatie volgt.

Tijd:                 19.00 – 21.30 uur

Kosten:            Geen kosten. Kosten worden enkel in rekening gebracht bij niet tijdig afmelden (€50 p.p.)
 

Extra informatie

Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst wordt het lesboek al toegestuurd en wordt er een korte voorbereiding verwacht. Na de eerste bijeenkomst ga je zelf in de praktijk aan de slag met de geleerde vaardigheden. In de tweede bijeenkomst is onder andere hierover een terugkoppeling en worden ervaringen uitgewisseld.
 

Aanmelden

Aanmelden is vanaf nu mogelijk. Stuur een mail naar regionijmegen@unieksporten.nl. Vermeld daarin de naam van de trainer/begeleider, de naam van uw vereniging, een telefoonnummer en een adres om het lesboek naar toe te sturen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf daarom tijdig in, maar uiterlijk vóór 2 september.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dorien Vrolijks.

E: d.vrolijks@nijmegen.nl

T: 06-52683116

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: