Direct door naar content
Win 10X een startbewijs voor Dam tot Damloop!  afbeelding nieuwsbericht

Win 10X een startbewijs voor Dam tot Damloop!

13 augustus 2019

Le Champion geeft graag iedereen een onvergetelijke ervaring tijdens de Damloop. En met iedereen, bedoelen ze ook echt iedereen! Tijdens het Dam tot Dam Weekend is er op zaterdagavond 21 september ook een onderdeel voor sporters met een handicap. Wheelers kunnen die avond meedoen aan de Damloop by night - 5 Engelse Mijl.

Samen met 15.000 hardlopers leg je een parcours van 8 km af. In de gezelligste straten van Zaandam kom je onderweg te gekke lichtacts tegen. En de opzwepende muziek geeft je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is in de Peperstraat, waar een dag later ook de deelnemers aan de 10 Engelse Mijl finishen. In het Dam tot Dam Park kun je samen met duizenden andere deelnemers proosten op je prestatie. Le Champion geeft als organisatie 10 gratis startbewijzen weg, met leuke extra’s als een uniek Dam tot Dam by night t-shirt.

Meld je snel aan via info@lechampion.nl. Wees er snel bij want op=op!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: