Direct door naar content
Nieuwe aanwinst voor Uniek Sporten Zuid Brabant: Geldrop-Mierlo! afbeelding nieuwsbericht

Nieuwe aanwinst voor Uniek Sporten Zuid Brabant: Geldrop-Mierlo!

17 juli 2019

Hallo! Wij zijn Anouk Houterman en Laura Withaar, twee beweegcoaches die actief zullen zijn vanuit Geldrop-Mierlo voor Uniek Sporten. 

Uniek Sporten staat voor laagdrempelige hulp, persoonlijk contact en passen resultaat. Met beweegcoaches uit de buurt heeft iedere gemeente een eigen aanspreekpunt. Deze beweegcoaches hebben zicht op het totaalaanbod en kunnen in gesprek met sportaanbieders aangepaste mogelijkheden bespreken. We begeleiden sporter en aanbieder, zodat deelnemers met plezier kunnen sporten en trainers en coaches voldoende kennis hebben om met vertrouwen voor een unieke groep te staan.

Mensen met een beperking vinden het vaak lastig om passend sportaanbod te vinden. Hier helpen wij hen bij door middel van de website van Uniek Sporten, persoonlijk contact en begeleiding naar sportaanbieders. Samen zoeken we uit welke sport het beste past. Ook adviseren we sportaanbieders bij het starten van een uniek aanbod. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Ook komen we graag in contact met zorginstellingen om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Mocht u hierin geïnteresseerd zijn dan kunt u contact opnemen met laura@sportstuif.nl of anouk@sportstuif.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: