Direct door naar content
Sailability zeildagen in Haarlem afbeelding nieuwsbericht

Sailability zeildagen in Haarlem

22 juli 2019

Stichting Sailability Nederland heeft een nieuw seizoen van zeildagen, die zijn bedoeld om mensen met een beperking de gelegenheid te geven te (leren) zeilen. 

Er worden bij de watersportverenigingen die samenwerken met Sailability ongeveer tien zeildagen per seizoen georganiseerd. Voor elke zeildag zijn de vrijwilligers rond 10.00 uur op de vereniging. De eerste zeilers komen om 10.45 uur en om 11.00 uur begint het zeilen.

Indien nodig wordt:

  • De zitting aangepast.
  • Je met de tillift aan boord getild. 
  • De elektrische joystick op een voor jou geschikte plaats vastgemaakt.

De zeildag eindigt, afhankelijk van het aantal boten en zeilers, tussen 16.00 en 17.00 uur. Iedere deelnemer zeilt 90 minuten tegen een vergoeding van € 15,- per persoon. Vrijwilligers kunnen zich nog aanmelden.

Aanmelden en meer informatie 
KR&ZV het Spaarne ligt aan het Mooie Nelpad 3 te Haarlem. Om voor een Haarlemse zeildag aan te melden, ga naar www.sailability.nl/locatie/krz-het-spaarne. De zeildagen vinden ook plaats bij WSV Hoorn, aan de Julianapark 1 in Hoorn en bij Jachthaven ZWVU – Zwanenmeerspolder, aan de Lagendijk 41 in Uitgeest. Voor meer informatie, ga naar www.sailability.nl/zeilers. Kijk ook op www.hetspaarne.nl/sailabilityen www.facebook.com/SailabilityNL.

×