Direct door naar content
Jou mening telt voor het aangepast sportaanbod in de Waterweggemeentes afbeelding nieuwsbericht

Jou mening telt voor het aangepast sportaanbod in de Waterweggemeentes

08 augustus 2019

Beste Lezer,

De komende weken wordt door VTV, ViB en MEE een groot behoefte onderzoek gedaan naar aangepast zwemmen en naar aangepast sporten in het algemeen in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Het doel hiervan is het in kaart brengen hoeveel mensen met een beperking al sporten, hoeveel mensen zouden willen sporten en naar welke sport de voorkeur uit gaat. 

De vragen zullen betrekking hebben op het aangepaste sportaanbod. Ook wordt het aangepast zwemmen uitgelicht. Het doel is om in 2020 één aangepast zwemaanbod te vormen die voor elk individu met een beperking toegankelijk, betaalbaar en bijpassend is.

De uitkomst voor aangepast sporten in het algemeen zal gebruikt worden om het aangepast aanbod aan te passen en uit te breiden.

Bewezen is dat sporten goed en gezond is voor iedereen. Om het haalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen met een beperking willen we jullie vragen mee te doen aan dit onderzoek. Ben jij een inwoner van de gemeente Maassluis, Vlaardingen of Schiedam? Willen jullie de link doorsturen naar de personen waar aangepast sporten op van toepassing is of indien nodig dit samen invullen?

Door het aanklikken van de link kan online de enquête ingevuld worden. 

https://forms.gle/eFBnH3YvhYqzQgBt7

Alvast bedankt voor de medewerking.

 

Met sportieve groet,

Rachel Zondrop

Lucia v.d. Laarse

Monica van Houwelingen


 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: