Direct door naar content
Badminton speel je gezellig in Heiloo afbeelding nieuwsbericht

Badminton speel je gezellig in Heiloo

12 augustus 2019

Doe mee aan de badminton clinics van Stichting Sports4all Heiloo. We trainen eens in de twee weken op zaterdag 

Onder begeleiding van ervaren trainers kan je op een leuke wijze kennis komen maken met de badminton sport. Dat betekent een uur lekker bewegen, maar we hebben ook tijd voor een lolletjes en praatje tussendoor uiteraard. Rackets en shuttles zijn aanwezig, je hoeft alleen je zaalschoenen en sportkleding mee te brengen. 

Doe je mee? Voor maar 5 euro per keer ben je verzekerd van deelname, incl. consumptie na afloop.

Dag en tijd: zaterdag, van 14.00-15.00 uur
Speeldata: 7 september (kick-off), 21 sept, 5 & 19 okt, 2 & 16 & 30 nov, 14 dec, 11 & 25 jan, 8 & 22 feb, 7 & 21 mrt, 4 & 18 apr, 2 mei.
Locatie: Badmintonhal van 't Vennewater, Het Zevenhuizen 46, Heiloo

Aanmelden: Mail stgsports4allheiloo@gmail.com

Hoewel de organisatie de afgelopen tijd al veel heeft bereikt met het doorontwikkelen van de activiteit, is zij nog steeds op zoek naar ondersteuning. Zowel personen, financiële middelen als materialen zijn meer dan welkom! 

Wil je een keertje komen kennismaken als deelnemer of wil je wat meer weten over de mogelijkheden om deze organisatie te ondersteunen, neem dan even contact op via email: stgsports4allheiloo@gmail.com of telefonisch met Frans Endel: 06 51122336.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: