Direct door naar content
Ga toch fietsen! Fietstocht op 30 augustus afbeelding nieuwsbericht

Ga toch fietsen! Fietstocht op 30 augustus

12 augustus 2019

Breda Actief organiseert opnieuw een fietstocht speciaal voor mensen die graag (weer) op de fiets willen stappen, deze keer met een speciaal thema. Op 30 augustus kun je een kijkje nemen bij verschillende bloemencorsotenten en tegelijkertijd het fietsen in een groep ervaren!

Fietsend langs de bloemencreaties

Fietsen is gezond, je ontdekt nieuwe plekken en samen met een groep is het heel gezellig! Toch zijn er nog veel mensen die niet fietsen, omdat ze dit liever niet alleen doen. Fiets jij ook liever niet alleen? Of wil je het fietsen (weer) oppakken? Ervaar het fietsen in een groep en onder begeleiding! Op vrijdag 30 augustus organiseert Breda Actief een fietstocht die de fietsgidsen van Gilde de Baronie hebben uitgestippeld. Twee dagen voordat het grote evenement in Zundert plaatsvindt, het grootste corso ter wereld, kun je op deze manier al een glimp opvangen van de prachtige wagens.

Veel meer dan beweging
Om 10.00 uur vertrekken we vanuit het Boshuis in Breda en wordt er een mooie route langs een aantal corsotenten gemaakt. Tijdens de tocht wordt diverse keren gestopt voor een kop koffie, om de bloemencreaties bij de bouwplaatsen te bewonderen en wellicht zelfs een handje te helpen. Gezelligheid staat centraal! Breda Actief zorgt voor extra begeleiding deze dag. Er wordt rekening gehouden met ieders tempo en de afstand die je wil en kan fietsen. Daardoor kun je op een rustige manier kennis maken met fietsen.

Deelname
Deelname bedraagt € 3,-. Via dit formulier kun je je inschrijven. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met informatie. Valt de fietstocht in de smaak? Dan kijken we samen op welke manier je structureel kan blijven fietsen/sporten.

Wil je meer informatie over deze activiteit? Neem contact op met Laura van Oorschot of Claudia Rens via unieksporten@breda-actief.nl of bel 076 523 3555.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Klim met je beperking omhoog in een klimhal!

Kris: “Dansen in mijn rolstoel gaat vanzelf”

De NOC*NSF Nationale Sportweek gaat van start!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×