Direct door naar content
Qui Vive in Uithoorn zoekt enthousiaste trainer voor g-team afbeelding nieuwsbericht

Qui Vive in Uithoorn zoekt enthousiaste trainer voor g-team

20 augustus 2019

Qui Vive in Uithoorn is een gezellige hockeyclub met een groot aantal actieve leden en enthousiaste vrijwilligers. Deze vereniging wil nu ook starten met een aanbod voor kinderen en jongeren die wat extra ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld door een verstandelijke beperking of autisme spectrum stoornis. Voor deze groep is Qui Vive op zoek naar een trainer. 

Sport is een belangrijk middel om positieve ervaringen op te doen, zowel op sportief als op sociaal en emotioneel gebied en om zelfvertrouwen te creëren. De nadruk ligt niet op prestatie, maar vooral het plezier binnen deze groep is belangrijk. Een positieve trainer helpt daarbij en kan bijdragen aan de ontwikkeling van de deelnemers binnen hun eigen mogelijkheden.

Qui Vive is op zoek naar een enthousiaste trainer die:

  • Training kan geven op zondagochtend
  • Affiniteit heeft met kinderen met een beperking en met hockey
  • Een positieve en open houding heeft
  • Duidelijk kan communiceren en structuur kan bieden
  • Zorgt voor veiligheid en voorspelbaarheid

Er is een (vrijwilligers)vergoeding beschikbaar. Ervaring met kinderen en jongeren met een beperking is een pré, maar geen vereiste. Heb je geen ervaring met deze doelgroep, dan kunnen we je hierbij ondersteunen. Ben je na het lezen van deze oproep enthousiast geworden? Stuur dan een mail naar Carolien van Lit via Ghockey@quivive.nl of bellen met 06-51648252

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: