Direct door naar content
Wil jij ontdekken welke sport bij jou past en heb je een fysieke beperking? Uniek Sporten Uitleen! afbeelding nieuwsbericht

Wil jij ontdekken welke sport bij jou past en heb je een fysieke beperking? Uniek Sporten Uitleen!

27 augustus 2019

Mensen met een fysieke beperking kunnen via Uniek Sporten Uitleen een sporthulpmiddelen uitproberen. Door de beschikbaarheid van sportvoorzieningen vanuit een uitleenpool kun je uit het brede aanbod uiteindelijk de sport kiezen die het beste bij je past.

Uniek Sporten Uitleen is meer dan een uitleenservice voor de sportrolstoelen of handbikes, het is een mobiliteitsgarantie. De sporter krijgt advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op je wensen. Tijdens de uitleenperiode is technische service en onderhoud beschikbaar. 

Uniek Sporten Uitleen is bedoeld voor volwassenen die zijn aangewezen op een rolstoel, handbike of loophulpmiddel om te kunnen sporten. Wil je meer weten over deze gratis dienst? Lees hier alle voordelen, hoe het precies werkt, en uiteraard welke hulpmiddelen je kunt lenen. 

Uniek Sporten Uitleen in de regio Arnhem wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerking met de Dullertstichting, Johanna Kinderfonds en Fonds Gehandicaptensport.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: