Direct door naar content

Uniek Sporten Uitleen

Gratis een sporthulpmiddel lenen

Benieuwd of een sport bij je past? Via Uniek Sporten Uitleen kun je gratis een sporthulpmiddel uitproberen voor maximaal 4 maanden. Van een tennisrolstoel tot handbike, via onze partner Welzorg is van alles mogelijk. Doordat je kunt kiezen uit een breed aanbod, kun je uiteindelijk de sport kiezen die het beste bij je past.

Daarnaast is Uniek Sporten Uitleen meer dan een uitleenservice. Je krijgt namelijk ook advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het hulpmiddel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op je wensen en tijdens de uitleenperiode is technische service en onderhoud beschikbaar.

Wat zijn de voordelen?

  • Het is gratis, je zit nergens aan vast
  • Meerdere sporten uitproberen
  • Snel starten met sporten en bewegen
  • Levering van het sporthulpmiddel thuis of op de sportlocatie
  • Direct een eigen sporthulpmiddel aanschaffen via Uniek Sporten Hulpmiddelen
     

Hoe werkt het?

We nemen contact
met je op

We maken een afspraak
voor een intake

Je kunt gaan
sporten of bewegen

Gratis sporthulpmiddel lenen

Zij gingen je voor

Sandra

Op de site van Uniek Sporten Uitleen heb ik me aangemeld voor een tennisrolstoel. Al vrij snel werd ik gebeld om een afspraak te maken voor het passen. Dan stemmen ze de rolstoel af op je persoonlijke wensen. Het mooie is dat ze daarvoor gewoon bij mij op de tennisclub langskwamen. Binnen een maand was alles geregeld en werd de rolstoel geleverd. Dat was super.

Tamara

Buurtsportcoach Elsemieke vertelde me hoe ik een sportrolstoel kon aanvragen. Dat was te gek. Binnen twee weken had ik een sportrolstoel die ik een vier maanden gratis mocht uitproberen. De gedachte is dat je door een sporthulpmiddel te lenen, kunt kijken welke sport je leuk vindt en bij je past. Mijn sport heb ik dus gevonden.

Bas

Dan komen ze met zo'n schitterende fiets aan, met iemand die er verstand van heeft om alles uit te leggen en af te stellen. Ik vroeg nog: ‘mag ik ‘m even uitproberen’. Waarop de medewerker van Welzorg antwoordde dat de fiets 4 maanden mag blijven staan. Dat is toch fantastisch! Zo breng je mensen in beweging!

Programma van:

Partners: