Direct door naar content
Doe je ook mee met de Nationale Sportweek? afbeelding nieuwsbericht

Doe je ook mee met de Nationale Sportweek?

06 september 2019

Sport is leuk om te doen, maar het is veel meer: het maakt je fitter, geeft je meer zelfvertrouwen, je maakt er nieuwe vrienden door en het maakt je gelukkiger. Kortom: sport doet iets met je! Dat is het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Van 20 t/m 29 september zetten sportbonden, sportclubs en gemeenten de deuren wagenwijd open voor iedereen. Dus zeker ook als je een beperking hebt!

Tijdens de Nationale Sportweek wordt iedereen opgeroepen om lekker te gaan sporten en bewegen. Als je eenmaal doorhebt hoe leuk dat kan zijn, zul je daar je hele leven nog plezier van hebben. Zeker als je een beperking hebt kan het soms lastig zijn om de perfecte sport voor jou te vinden. Daar helpt een ding bij: veel verschillende sporten uitproberen! 

Deuren open
De Nationale Sportweek is daar een mooie kans voor, want in die week zetten honderden sportclubs, bonden en gemeenten de deuren open om samen met jou sportplezier te beleven. Daardoor kun je in die week heel gemakkelijk allerlei sporten uitproberen. Daarnaast worden in de host cities Nieuwegein, Den Haag en Assen extra veel activiteiten georganiseerd. 

Wil je weten waar je terecht kunt? Ga dan naar de website van de Nationale Sportweek

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: