Direct door naar content
Wat doet sport met jou? afbeelding nieuwsbericht

Wat doet sport met jou?

19 september 2019

Van 20 tot en met 29 september is het weer tijd voor de Nationale Sportweek. Die week staat volledig in het teken van sport. Dit jaar is het thema van de Nationale Sportweek 'Sport doet iets met je'. En dat geldt voor iedereen: sporters, toeschouwers, trainers en vrijwilligers. 

Sport roept natuurlijk bij iedereen een bepaald gevoel op. Van plezier tot kracht en van saamhorigheid tot fanatisme. Wat roept sporten (of kijken naar sport) bij jou op? 

Anderen inspireren
Heb jij een speciaal sportverhaal waarmee je graag een ander wilt inspireren? Neem dan eens een kijkje op de website van de Nationale Sportweek. Daar wordt namelijk iedereen opgeroepen om zijn of haar sportverhaal te delen. 

Nieuwe sport proberen
Door het delen van je sportverhaal maak je hopelijk een ander enthousiast. De Nationale Sportweek is ook het perfecte moment om nieuwe mensen aan jouw favoriete sport te binden. Van 20 tot en met 29 september kun je bovendien bij een heel groot aantal sportclubs in Nederland terecht om te zien hoe gaaf het is om te sporten en bewegen. 

Heb jij altijd al een bepaalde sport willen uitproberen? Dan is de Nationale Sportweek jouw ultieme kans! Neem een kijkje in de Sportzoeker en ga op zoek naar een club in de buurt! Wedden dat zij tijdens de Nationale Sportweek wel een leuke activiteit hebben? 

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: