Direct door naar content
Sportmarkt in Pijnacker - Nootdorp afbeelding nieuwsbericht

Sportmarkt in Pijnacker - Nootdorp

17 september 2019

Op woensdag 25 september houdt Team4Talent in samenwerking met de Beweegcoaches uit Pijnacker-Nootdorp een grote Sportmarkt. Tussen 14.00 en 17.00 uur kun je hier verschillende sporten uitproberen en informatie krijgen over de sportverenigingen zelf.

De Sportmarkt is een laagdrempelige manier om eens een kijkje te nemen bij verschillende sporten en sportverenigingen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Verbaas je over het aanbod dat de gemeente heeft en vergeet niet dat sporten en bewegen vooral heel leuk is! Het kan zijn dat je opzoek bent naar een sport, dat je wel eens een andere sport wilt proberen of omdat je sporten gewoon helemaal fantastisch vindt. Iedereen is welkom. Middels deze Sportmarkt kan jij er achter komen welke sporten en verenigingen bij jou passen.

Er staan maar liefst 11 verschillende verenigingen uit 9 verschillende sporten klaar om met jou aan de slag te gaan deze middag, namelijk; Tennisvereniging Pijnacker (tennis), Avanti Korfbal, Fortuna korfbal (beide korfbal), DSVP Pijnacker (voetbal), HC Pijnacker, Hudito (beide hockey), Sportcentrum Pijnacker (kickboksen), BC Pijnacker (badminton), De Dansacker (dansen), Twirlteam Surprise (twirlen) en TTV Pijnacker (tafeltennis).

Aanmelden om mee te komen sporten is niet nodig. Er zullen vier workshoprondes van ieder 30 minuten zijn. Deze starten achtereenvolgend om 14:00 uur, 14:45 uur, 15:30 uur en 16:15 uur. Tussen iedere workshopronde hebben alle deelnemers 15 minuten de tijd om een nieuwe sport op te zoeken. Is het maximum aantal plaatsen per sport bereikt in een ronde? Zoek dan een andere sport en probeer het de ronde daarna nogmaals. Naast het aanbieden van workshops staan verenigingen klaar met een marktkraam om daar alle vragen over de vereniging te beantwoorden.

Dit hele spektakel vindt plaats op het terrein van Oliveo Handbal (Zilverreigerdreef 111, 1082 MC Pijnacker). Er wordt gebruik gemaakt van zowel de binnen- als buitenaccommodatie.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: