Direct door naar content
21 en 22 September Stadsspelen bij Sportcampus Zuiderpark afbeelding nieuwsbericht

21 en 22 September Stadsspelen bij Sportcampus Zuiderpark

19 september 2019

Je bent van harte uitgenodigd voor de Stadsspelen Den Haag op 21 en 22 september van 10.00 tot 17.00 uur bij Sportcampus Zuiderpark.

De Stadsspelen zijn een gezellig, gratis festival voor en door Hagenaars. Ook dit jaar staat het weer  bol van muziek met o.a. John de Bever, dans, lekker eten en veel leuke sport-  en spelactiviteiten voor jong en oud. Neem je familie, vrienden, buren of teamgenoten mee. Samen plezier hebben, daar draait het om!

Programma

Dans- en muziekgroepen vanuit de omliggende wijken zorgen voor een gezellige festivalsfeer. Je kunt genieten van wereldse hapjes en drankjes op het foodcourt. En je kunt meedoen aan leuke sport- en spelactiviteiten.

Voor mensen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening is er in de breedte sporthal op zaterdag para-darten, zitvolleybal, bootkamp, boccia en rolstoelbasketbal. Op zondag kunt u aan rolstoelhockey, showdown, goalball, zitvolleybal en paradarten deelnemen. Meedoen is makkelijk, ook als je niet gewend bent om te bewegen. Gewoon kijken, aanmoedigen en genieten van de sfeer mag natuurlijk ook.

Op zaterdag van 10:00 tot 12:30 kunnen mensen met een verstandelijke beperking terecht in de Breedtesporthal voor Bocce bal, voetbal, indoorgolf, judo en vrije balspelen.

Highlights: Kickbokser  Rico Verhoeven, Walking Football, de BMX-baan, de Bubbelrun (gratis!)

Voor kinderen: Springen op het grootste springkussen van Europa, een ritje in een mini-stoomtrein, spelletjes doen in de kidscorner en een circus.

Op de Stadsspelen ontmoet je mensen en organisaties uit jouw buurt. Ook kun je zien bij welke organisaties je met je Ooievaarspas gratis of met 50% korting kunt bewegen. Je vindt het hele programma op http://www.stadsspelendenhaag.nl/.

We zien je graag op de Stadsspelen!

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: