Direct door naar content
Hier kun jij de Nationale Sportweek beleven afbeelding nieuwsbericht

Hier kun jij de Nationale Sportweek beleven

20 september 2019

De Nationale Sportweek is begonnen! Dat betekent dat we met zijn allen in Nederland lekker gaan sporten en bewegen. Op heel veel plekken zetten sportclubs hun deuren voor jou open om jou te laten zien hoe leuk en lekker sport kan zijn. Als je nog niet weet welke sport bij jouw beperking past dan is dit dus een mooie kans om allerlei sporten uit te proberen. We hebben een aantal leuke activiteiten tijdens deze week voor je op een rijtje gezet. 

Stadsspelen Zuiderpark
Dit weekend worden op de Sportcampus Zuiderpark de Stadsspelen georganiseerd. Het is een gezellig sportfestival voor jong en oud waar voor jou allerlei onderdelen op het programma staanzoals para-darten, zitvolleybal, bootkamp, boccia, rolstoelbasketbal, rolstoelhockey, showdown en goalball. Meedoen is makkelijk, ook als je niet gewend bent om te bewegen. Gewoon kijken, aanmoedigen en genieten van de sfeer mag natuurlijk ook. 

Goalball clinic in Krimpenerwaard
Als je een visuele beperking hebt dan kan Goalball misschien wel jouw sport worden. Wil je dit een keer uitproberen? Dat kun je op 27 september in Haastrecht mooi doen tijdens een clinic Goalball. Je kunt daar ook gelijk al je vragen stellen aan de verenigingen van die sporten.

Sportmarkt Pijnacker-Nootdorp
Op woensdag 25 september kun je in op de grote Sportmarkt in Pijnacker-Nootdorp met hulp van beweegcoaches allerlei sporten uitproberen: tennis, korfbal, hockey, kickboksen, voetbal, dansen, badminton en twirlen.

Meer activiteiten vind je op: www.nationalesportweek.nl

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: