Direct door naar content
Cormeta zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers afbeelding nieuwsbericht

Cormeta zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers

25 september 2019

Cormeta is een sportvereniging voor én door blinden en slechtzienden, bijgestaan door een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Door een vertrek van twee vaste krachten is deze vereniging hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Zowel voor de fiets- als de zwemgroep.

Zwemmen
Cormeta is vooral op zoek naar vrijwilligers die op zaterdagmorgen tussen 8.00 en 9.00 uur toezicht in het zwembad willen houden en in geval van nood kunnen ingrijpen. Een vrijwilliger die ook bevoegd is om zwemles te geven zou natuurlijk nog mooier zijn. Cormeta zwemt iedere zaterdag, met uitzondering van de zomer- en kerstvakantie, in zwembad De Meerkamp in Amstelveen.

Fietsgroep
De fietsgroep maakt elke eerste zondag van de maand (tussen april en november) een fietstocht van circa 50 km. Cormeta is ook op zoek naar vrijwilligers die ingezet kunnen worden als voorrijder op de tandem. Het vertrekpunt is (doorgaans) het Amstelstation in Amsterdam Oost.

Meld je aan
Ben jij enthousiast geworden over deze oproep en zou je Cormeta willen helpen? Word vrijwilliger en meld je aan zodat deze groep nog heel lang sportactiviteiten aan kan bieden voor mensen met een visuele beperking. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Mirjam van Wijk via 020 – 6475241 of per mail via secretaris@cormeta.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: