Direct door naar content
Zo maak je van elke week je eigen Sportweek afbeelding nieuwsbericht

Zo maak je van elke week je eigen Sportweek

29 september 2019

De Nationale Sportweek eindigt vandaag alweer. Heb jij de afgelopen week kunnen proeven hoe leuk sport en bewegen kan zijn? Dan wordt het nu tijd dat je dit gaat volhouden. We geven je een paar tips om van elke week een eigen Sportweek te maken. 

Jouw sport
Het begint natuurlijk met het vinden van jouw sport. Misschien heb je afgelopen week al een middag een leuke sport kunnen proberen. Dan zoek je nu nog een leuke vereniging. Daar kunnen wij je bij helpen. Ook als je nog even verder wil kijken naar alle andere sporten die je kunt doen met een beperking. Kijk gewoon even in de Sportzoeker en je vindt zeker een leuke club bij jou in de buurt!

Zoek een maatje
Samen sporten is veel leuker dan alleen. Dan kun je elkaar namelijk motiveren om toch te gaan. Als je een keer geen zin hebt dan helpt dat echt, want je wil je sportvriend niet in de kou laten staan toch? Als je samen naar de sportschool of het zwembad gaat dan zul je merken dat je elkaar ook een beetje uitdaagt om net een stapje meer te doen. En het is natuurlijk ook vooral veel gezelliger. Na het sporten kun je nog lekker even nakletsen. 

Vaste dagen
Regelmaat is ook belangrijk om het sporten vol te blijven houden. Zorg daarom dat je een vaste dag in de week hebt die in je agenda als ‘sportdag’ staat. Dan kun je daar je weekplanning ook op aanpassen. Dat werkt echt!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: