Direct door naar content
Doe mee met de Ongehinderd Testdag! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de Ongehinderd Testdag!

03 oktober 2019

Hoe is bij jou in de buurt gesteld met de toegankelijkheid? Kun jij gemakkelijk met een rolstoel of een visuele beperking naar musea, bioscopen of natuurgebieden? Tijdens de landelijke Ongehinderd Testdag op woensdag 9 oktober gaan mensen met en zonder beperking samen op pad om letterlijk drempels in kaart te brengen. Jij kunt heel eenvoudig meedoen!  

Van 7 tot en met 11 oktober is het de Week van de Toegankelijkheid. Tijdens die week wordt extra aandacht gevraagd voor de toegankelijkheid van gebouwen en locaties. Het blijft in die week niet alleen bij praatjes, want er worden ook allerlei leuke acties opgezet. Zo organiseert Ongehinderd.nl op woensdag een landelijke testdag om samen met honderden allerlei locaties te testen op toegankelijkheid.

Testen met app
Aan wat voor locaties moet je dan denken? Musea, theaters, bioscopen, bibliotheken, hotels en B&B’s maar ook natuurgebieden met bezoekerscentra. Meedoen is heel eenvoudig: door het plaatsen van beoordelingen in de Ongehinderd app kun jij je ervaring delen. Help jij ook mee Nederland toegankelijker te maken?

Meer informatie over de Ongehinderd testdag is te vinden op www.ongehinderd.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: