Direct door naar content
Maak ook kans op een cheque voor jouw vereniging afbeelding nieuwsbericht

Maak ook kans op een cheque voor jouw vereniging

02 oktober 2019

Tijdens de Aangepast Sportendag van de Nationale Sportweek in Nieuwegein hebben twee lokale verenigingen een extra steuntje in de rug ontvangen. Zwemvereniging Aquarijn en Wielervereniging Het Stadion kregen de kans om hun sportdromen te verwezenlijken. En ook jij kan met jouw vereniging kans maken op extra ondersteuning, want onze hoofdsponsor Nederlandse Loterij gaat nog twee verenigingen in het zonnetje zetten! 

Sportdromen verwezenlijkt in Nieuwegein
Paralympisch Kampioen Jetze Plat kreeg de eer om de twee cheques uit te reiken en de twee sportdromen van de verenigingen in Nieuwegein te verwezenlijken. Zwemvereniging Aquarijn ontving en cheque ter waarde van 5.000 euro, zodat er eindelijk een waterbasketbalteam opgestart kan worden en Wielvereniging 'Het Stadion' ontving een cheque ter waarde van 3.000 euro om fitnessapparaten aan te schaffen, zodat de handbikers ook in de winter kunnen trainen! 

Maak ook kans op een cheque voor jouw vereniging! 
Heb jij net zoals Aquarijn en Het Stadion een droom waardoor je de gehandicaptensport bij jouw vereniging mogelijk kan maken of nog verder kunt ontwikkelen? Deel dan jouw droom met ons vóór 21 oktober. Je kunt dit doen door te mailen naar info@fondsgehandicaptensport.nl

Algemene voorwaarden
Wij vinden het belangrijk dat al het geld goed besteed wordt en beoordelen daarom alle inzendingen op basis van de subsidierichtlijnen die opgesteld zijn door Fonds Gehandicaptensport. Daarom willen we graag al wat meer van jouw sportdroom voor jouw vereniging weten! Vergeet je met ons de volgende informatie niet te delen in je mail? 

  • Hoe ziet jouw sportvereniging eruit? Hebben jullie al sportaanbod voor gehandicapte sporters?
  • Wat is jouw sportdroom voor jouw vereniging? 
  • Hoe ga je deze droom realiseren met extra ondersteuning?
  • Wat is de toegevoegde waarde van jouw droom voor de gehandicaptensport? 
  • Hoeveel euro heb je nodig om deze droom te realiseren? 
  • Met wie kunnen we telefonisch contact opnemen als we meer willen weten?

Over de Nederlandse Loterij & Uniek Sporten 
Nederlandse Loterij is al vele jaren trotse partner van Fonds Gehandicaptensport, maar is dit jaar ook de eerste partner van Uniek Sporten. De missie van Nederlandse Loterij is dan ook om heel Nederland gelukkiger, gezonder en sportiever te maken. Ze willen hierbij niet alleen de top ondersteunen, maar ook de breedtesport, waaronder gehandicaptensport. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: