Direct door naar content
Geslaagde datenight voor Eva en Bart afbeelding nieuwsbericht

Geslaagde datenight voor Eva en Bart

14 oktober 2019

Daten. Iedereen heeft het wel eens gedaan of doet misschien het zelfs regelmatig. In Utrecht organiseren ze zelfs speciale 'datenights' voor mensen met een verstandelijke beperking. En die datenights zitten regelmatig vol. Ze zitten niet alleen vol, maar leveren ook nog eens mooie resultaten op. Zo vonden Bart en Eva elkaar namelijk via de datenight.

Onlangs organiseerde de website ABCDate een speciale 'datenight' voor mensen met een verstandelijke beperking. De website is bedoeld voor mensen die contact zoeken met gelijkgestemden. Op die website kunnen mensen met elkaar chatten, maar onlangs werd er ook een speciale datenight georganiseerd. 

Groot Succes
Voor de 20-jarige Eva en de 23-jarige Bart was die bewuste avond in Utrecht een groot succes. De twee kwamen erachter dat ze het een en ander met elkaar gemeen hebben. Ze wisselden hun contactgegevens uit en hopen elkaar gauw weer te zien. De twee wonen niet ver bij elkaar vandaan en zijn dus hoopvol dat een tweede ontmoeting er wel in zit.

Zelf daten?
Ben je ook benieuwd naar ABCDate of naar de eerstvolgende datenight? Kijk dan eens op de website van de organisatie ABCDate.Hier kun je - onder begeleiding - ook gezellig chatten met nieuwe mensen. Wellicht kun je ze een paar weken later in het echt ontmoeten tijdens de datenight! 

Bron: AD

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: