Direct door naar content
Nieuw: Survival zwemmen in Malden afbeelding nieuwsbericht

Nieuw: Survival zwemmen in Malden

14 oktober 2019

Het Feelfit center Malden (Laco) biedt vanaf heden survival zwemmen aan voor kinderen met een motorische en/of cognitieve aandoening. Zij hebben de mogelijkheid om samen met een ouder/verzorger, onder begeleiding van een zweminstructeur oefeningen in het water te doen. De oefeningen zijn gericht op het ontspannen in het water, watervrij worden, verplaatsen in het water en de zelfredzaamheid vergroten. De nieuwe zwemgroep krijgt elke dinsdag van 17.45 uur tot 18.30 uur les in het splinternieuwe zwembad in Malden.

Bent u geïnteresseerd dan kunt u samen met uw kind een proefles nemen, waarbij jullie kunnen kijken wat het survival zwemmen inhoud en/of het bij jullie ideeën aansluit. U kunt contact opnemen met Feelfit center Malden om een proefles in te plannen. Dat kan via tel.: 024-3581852 of stuur een mail naar: malden@feelfitcenter.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: