Direct door naar content
Bijeenkomst Sport Verbindt! afbeelding nieuwsbericht

Bijeenkomst Sport Verbindt!

15 oktober 2019

Uitnodiging Inspiratiebijeenkomst 'Sport Verbindt - Samen bereik je meer!'

Op woensdagavond 6 november 2019 organiseert Team Sportservice provincie Utrecht de inspiratiebijeenkomst Sport Verbindt- samen bereik je meer! De bijeenkomst wordt gehouden van 17:00 tot 21:00 in het gemeentehuis van Gemeente Woerden (Blekerijlaan 14) en heeft als doel om in de hele regio een dekkend en passend sport- en beweegaanbod voor iedereen te creëren.

De bijeenkomst richt zich op de verbinding en samenwerking tussen de doelgroep met een zorgvraag en professionals uit het werkveld in de regio Utrecht-West (Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Woerden en Oudewater). Hiermee willen we in de hele regio een dekkend en passend sport- en beweegaanbod voor iedereen creëren.

Ben jij een bestuurder, trainer, coach of begeleider van een (sport) vereniging en ben jij benieuwd wat er op jouw vereniging mogelijk is op het gebied van aangepast aanbod of inclusief sport- en beweegaanbod? Of werk jij met mensen die zoeken naar (aangepast) sportaanbod, of heb je zelf een beperking en wil je sporten of sport je misschien al? Kom dan naar de inspiratieavond Sport Verbindt!

Wat kan je verwachten tijdens de bijeenkomst?
o Informatie over recente landelijke en lokale ontwikkelingen en initiatieven op het gebied van inclusie en aangepast sporten.

o Een prikkelende dialoog; door middel van interactieve workshopsessies gaan we met elkaar aan de slag met ‘veel voorkomende’ praktijkproblemen die zowel de doelgroep als de professionals op het gebied van sport- en beweegaanbod ervaren (hiervoor vragen wij jouw input).

Programma
17.00 uur Inloop
17.30 uur Gezamenlijke aftrap
18.15 uur Start workshopsessie 1
19.00 uur Beweegmoment
19.20 uur Start workshopsessie 2
20.05 uur Gezamenlijke afsluiting
20.25 uur Netwerken

Aanmelden
Wil jij de verbinding en samenwerking tussen de doelgroep en professionals versterken? Kom dan ook! Meld je aan via mhartman@teamsportservice.nl. Deel deze uitnodiging ook gerust in jouw netwerk.

Meer weten?
Voor vragen over deze bijeenkomst kun je terecht bij Macy Hartman door te mailen naar mhartman@teamsportservice.nl.

We hopen je woensdag 6 november te ontmoeten in Woerden!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: