Direct door naar content
Nieuw aanbod rolstoelpadel bij De Doordraaiers afbeelding nieuwsbericht

Nieuw aanbod rolstoelpadel bij De Doordraaiers

17 oktober 2019

Rolstoelpadel in Houten
Afgelopen zomer konden geïnteresseerden al eenmalig kennismaken met rolstoelpadel in Houten. Mede door de inzet van een enthousiaste trainer kan er vanaf november structureel rolstoelpadel gespeeld gaan worden bij L.T.V. De Doordraaiers.  

Rolstoelpadel bij De Doordraaiers
Vanaf november is het bij L.T.V. De Doordraaiers mogelijk om wekelijks deel te nemen aan rolstoelpadel. Het aanbod is geschikt voor (jong)volwassenen, vanaf ongeveer 16 jaar. Deelname aan deze nieuwe sport is in ieder geval de eerste maand gratis. De dag en tijd worden in overleg met de trainer bepaald. De Doordraaiers is één van de weinige clubs in Nederland waar rolstoelpadel gespeeld kan worden. Bij de aanleg van de padelbanen is rekening gehouden met het gebruik van een rolstoel en zijn de ingangen van de baan extra breed gemaakt. Padel is een racketsport die het beste omschreven kan worden als een mix van squash en tennis. Padel wordt gespeeld op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: